Laminaat in stacaravan

Mickroz

  • #1
Ik wil in mijn stacaravan laminaat gaan leggen en ben aan het zoeken hoe ik het beste te werk kan gaan aangezien ik de ondervloer door wil laten lopen in de slaapkamers waar vloerbedekking komt, en door naar de badkamer waar er zeil op komt.

Het is een houten vloer die (als het goed is) geïsoleerd is.
Hier wilde ik PE-Folie op leggen, maar dat lijkt me niet zo goed plan las ik hier op het forum.
Hier op wilde ik isofelt of high comfort(speciaal voor houten vloeren) op leggen er daarop de de laminaat vloer,vloerbedekking en het zeil leggen.
Een kennis zei dat ik beter alupete erop kon leggen,alleen lijkt me dat niet echt fijn met vloerbedekking of zeil eroverheen met inzakken.

Is mijn aanpak goed of niet?
 

Mn22

Vaste beantwoorder
  • #2
Eerst moet u uitzoeken of de onderzijde van uw vloer dampdicht is afgewerkt. Is dat het geval dan aan de bovenzijde geen dampremmende folie toepassen. Is de onderzijde niet dampdicht dan wel een folie toepassen.

Voor wat betreft de ondervloeren. U moet verschillende soorten ondervloeren gebruiken. Voor laminaat en tapijt kunt u isofelt of soortgelijk gebruiken. Voor onder het zeil heeft u alleen andere platen nodig. Met een harde bovenlaag. Anders trapt u zo door het zeil heen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu