Kwaliteit van douchepanelen en inbouw toiletten

Don_Martinez

  • #1
Ik ben mijn huis stap voor stap aan het verbouwen, en ben aangeland bij het sanitair in de badkamer. Ik ben aan het kijken naar een douchepaneel met regendouche en jets, en een hangend toilet.

Ik zie dat er grote prijsverschillen zijn, die ik lang niet altijd kan verklaren.

Zo ben ik bij bouwmarkten al complete toiletten (reservoir met pot, deksel en bedieningspaneel) tegengekomen voor pakweg 150 euro, maar ik ben ook al sets tegengekomen van 350/400 euro. Ik zie zelf niet direct een verschil in kwaliteit. Heeft iemand ervaring met verschillen tussen dit soort spullen? Ben je nu echt veel beter uit als je 400+ euro uitgeeft aan een merktoilet, of zou de goedkopere keuze van de bouwmarkt net zo goed zijn? Het gaat hier voor mij alleen om verschil in kwaliteit, design speelt geen rol

En bij douchepanelen zijn de verschillen nog groter. Bij bouwmarkten ben ik al verschillende sets tegengekomen van rond de 300 euro, die degelijk aanvoelen. Maar als ik dan bij badkamerzaken ga kijken kom ik vergelijkbare sets tegen van rond de 1000 euro. Zelfde vraag hier: heeft er iemand ervaring met verschillen in kwaliteit? Doe je er verstandig aan om een set bij de bouwmarkt te kopen, of biedt een dure merk set veel voordelen?

alvast bedankt
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Op dit forum worden geen adviezen over kwaliteit etc. gegeven, staat ook in de forumregels.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu