Kwaliteit bad

Blueone

  • #1
Onlangs heb ik een bad in de showroom uitgezocht, het merk hiervan is Vigour, het is voor mij een totaal onbekend merk en ik kan er maar weinig over terug vinden in Nederland, het is in ieder geval een merk uit Duitsland waar het ook vrij groot lijkt te zijn.
Weet iemand of dit kwalitatief goed merk is? De prijs was wel iets boven gemiddeld maar dat zegt natuurlijk nog niet veel. Is het in dezelfde klasse als bijvoorbeeld V&B of Sphinx of is het met iets anders vergelijkbaar? Heeft iemand misschien ervaring met dit merk?
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Op het forum mogen geen apparaten etc. vergeleken worden, staat ook in de forumregels.
 

Blueone

  • #3
Ik heb de forum regels er vooraf op nageslagen aangezien er hier wel erg (te) streng wordt gemodereerd, maar dat er niet vergeleken mag worden staat er niet tussen, enkel dit:
Directe positieve of negatieve reclame voor een bepaald merk, bedrijf of artikel of een verwijzing naar een Internet-site ervan wordt niet geaccepteerd
.

en dit:
De beantwoorders geven geen positief of negatief verkoopadvies. Bij te nadrukkelijk merkgerichte adviezen of suggesties of vragen daarover kunnen de merk- of bedrijfsnamen verwijderd worden.
Ik ga er daarom dus vanuit dat dit topic prima binnen de regels past. Het gaat ook niet om een vergelijk of koop advies, enkel of iemand er ervaringen mee heeft.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #4
Weet iemand of dit kwalitatief goed merk is?

Is het in dezelfde klasse als bijvoorbeeld V&B of Sphinx of is het met iets anders vergelijkbaar?
Dit zijn duidelijk vragen die bedoeld zijn een mening te geven over kwaliteit van apparatuur, dat mag hier dus niet.
 

Blueone

  • #5
Het staat er zo niet letterlijk in maar goed. Jammer dat het zo nauw komt, maar ik kan de openingspost niet meer aanpassen.

Kan het woord kwaliteit aangepast worden door ervaringen en kan de laatste regel weggehaald worden? Dan krijg ik nog steeds (hopelijk) het geschikte antwoord en past het wel binnen de forum regels.

Misschien dat dan deze tussen posts ook weggehaald kunnen worden zodat het wel een nuttig topic wordt waar anderen in de toekomst misschien ook iets aan hebben.

Bij voorbaat dank.
 

Wgb

Vaste Beantwoorder
  • #6
Er gaat niets sneller dan de het aanpassen van de prijs en de kwaliteit. Dan heb je nog de service die een fabrikant en de showroom kunnen geven na aankoop of denk je dat het allemaal voor niets kan.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu