Kostenberaming - dak vervangen

Tikra

 • #1
Hallo Leute,

inmiddels hebben wij de scheur aan de achterkant van ons huis gerepareerd, de scheur is onstaan door een roestende I-drager. Dus alle metsel en stenen wegehaald, roest weggehaald en in de mening gezet. Nu nog mooi weer afwachten om weer dicht te stukken.

Maar de vraag van vandaag is:

Wij kan ons een indicatie geven, mbt kosten voor het vervangen van een dak. Dakoppervlak is ca. 2 keer x 9 m x 5. Wij willen graag de oorspronkleijke balken aanhouden (verikale) en de horizontale met isoltaie etc. vervangen - aangezien wij de oude hollandse dakpan hebben moeten wij deze ook vervangen voor nieuwe hollandse stijl. Aan de achterkant hebben wij 2 dakkappellen in kunsstof (errggh) die wij door een grote doorgaans willen laten vervangen (hout).

zijn er vuistregels mbt xx Euro per m² dakoppervlak? Wij hebben nu nog horizontal hout van ca. 3 cm dik plus isolatie 7 cm, maar willen al het hout vervangen door hou en isolatie (hoe heten nou de platen met isoltie en daklatten voor de pannen?).

ieder advies is welkom

Helge
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #2
  Kostenramingen doen we, helaas voor u, op het forum niet aan, zie ook de forumregels.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu