Hallo,
We hebben een tweedehandse 5-pits gaskookplaat gekocht. Volgens mij is hij oorspronkelijk bij Praxis gekocht.
Het koken/bakken gaat zó hard dat het vlees al is aangebrand voordat het gaar is.
Sudderen/stoven lukt totaal niet op de sudderbrander omdat de inhoud van de pan konstant hard blijft koken. Het gas kan kan niet lager worden gedraaid! En dat geldt voor alle pitten.
Wat nu? Is hier iets aan te doen? Kan er bv. aan de gasaansluiting iets worden geregeld dat de gasdruk minder hoog wordt?
Groet,
Jolanda
We hebben een tweedehandse 5-pits gaskookplaat gekocht. Volgens mij is hij oorspronkelijk bij Praxis gekocht.
Het koken/bakken gaat zó hard dat het vlees al is aangebrand voordat het gaar is.
Sudderen/stoven lukt totaal niet op de sudderbrander omdat de inhoud van de pan konstant hard blijft koken. Het gas kan kan niet lager worden gedraaid! En dat geldt voor alle pitten.
Wat nu? Is hier iets aan te doen? Kan er bv. aan de gasaansluiting iets worden geregeld dat de gasdruk minder hoog wordt?
Groet,
Jolanda