Koelkast Siemens Sikafrost 3 Plus Electronic blijft draaien

Radiotechnijan

 • #1
Beste allemaal,

Ik heb voor een doosje pils een Siemens Sikafrost 3 Plus Electronic over kunnen nemen in de hoop dat ik door de termostaat te vervangen nog wat aan zou hebben. Het gaat om de KG33F02/01

Deze koelkast blijft bijna de gehele tijd draaien en er vormt zich een laag ijs op de achterwand van het koelgedeelte. Ik heb met een temp sensor tegen de achterwand van koelgedeelte geplakt gemeten. Op z'n koudst is het ~ -14* en als ie eindelijk een keer afslaat dan stijgt het tot ~ -8*, dus ontdooien doet het niet.

Voor zover ik kan opmaken uit de onderdelen site zit er geen termostaat in maar is dit elektronisch geregeld? Klopt dit? En is er nog wat aan deze koelkast te doen?

Mvg
Jan
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Co de Witgoedman

  • #2
  Indien de koelkast in een normale huiselijke omgeving staat is de koelkast is koeltechnisch defect, in praktijk niet meer te herstellen.

  Indien u deze in de schuur heeft staan waar de temperatuur lager is dan in huis zal de kast niet werken omdat de kast daar niet kan staan.
  Werkingstemperatuur van koelkasten is een huiselijke temperatuur.
   

  Radiotechnijan

  • #3
  De koelkast staat in de keuken bij een constante temp van 19*. Dus helaas.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu