Koelkast LG GSJ461DIDV Geeft geen water meer

Jelle931

  • #1
Goedenavond,
Ik zit met een klein probleempje. Mijn Amerikaanse stijl koelkast van LG geeft geen water meer af uit de waterdispenser. Het water komt normaal gesproken uit een waterreservoir dat handmatig bijgevuld moet worden. Het reservoir is helemaal gevuld met water. Het probleem begon toen ik het waterreservoir eruit haalde om bij te vullen, toen ik het weer terugzette gaf de dispenser geen water meer af. Als ik een glas tegen de hendel aanzet maakt de koelkast wel een zoemend geluid maar komt er geen water uit. De dispenser geeft wel nog ijsblokjes af, maar de ijsblokjes zijn kleiner en er worden minder blokjes per beurt afgegeven dan voorheen. Ik heb de handleiding gelezen maar werd daar niet veel wijzer van. Ik heb de koelkast nu ruim anderhalf jaar. Graag hoor ik of iemand een oplossing heeft.

Bij voorbaat dank,
Jelle
 

Sleutelmeneer

Specialist Witgoed
  • #2
Controleer de aansluiting van de waterbak. Kijk of deze open is en zit er geen ijs of rotzooi tussen. Is dit niet het geval lijkt het alsof de toevoer wellicht dicht zit. Blaas eens op het uiteinde van de bak en kijk of deze open is naar binnen toe. Pompje lijkt te lopen aan het zoemend geluid te horen.

Verder heeft u nog garantie na 1.5 jaar dus niet te veel mee klooien. Als alles schoon en open is in de bak. En de uitloop is ook schoon en open aan de dispenser kant. Dan gewoon u tot de verkoper wenden
 

Jelle931

  • #3
Bedankt voor uw bericht. De aansluiting en toevoer waren beiden schoon en open. Ik ga denk ik inderdaad de bon zoeken en gebruik maken van de garantie. Nogmaals bedankt voor het meedenken.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu