Keukenfront lade instellen

Mark_a

  • #1
Goedenavond,

Ik heb een keuken front op mijn lade en wil deze instellen. Nu heb ik het gevoel dat het instelmechanisme helemaal niets meer doet en vraag met dan ook af of dit te vervangen is, maar eerst maar de vraag.

In mijn afbeelding zie je een grijze schroef als ik die helemaal naar mezelf draai (van waar ik de foto heb genomen) zou het lade front toch naar mij toe moeten komen? Overigens welke kant ik het ook opdraai er gebeurd niets helaas.

Groet,

Mark
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
Ik heb de foto even wat lichter gemaakt, zodat de schroeven beter te zien zijn:



Het lijkt erop dat er links ook een (borg?)schroef zit. Misschien moet je die eerst een stukje losdraaien voordat je met de rechter schroef iets kunt verstellen?

Overigens zijn die schroeven meestal alleen bedoeld om de hoogte van het front te verstellen. Was dat wat je bedoelde?
 

Mark_a

  • #3
Dank je wel daarvoor.

Die andere schroef is voor de hoogte, de grijze schroef is voor links en rechts (heb ondertussen contact gehad met Blum).Je ziet hem wel verschuiven als je het ladefront eraf haalt, maar niets gebeuren met het ladefront erop. Lijkt te zwaar of iets, ik weet het niet. Maandag weer contact met Blum hopelijk.
 

Osborne

  • #4
Goedemiddag,

Ik heb bij een keukenlade eenzelfde mechaniek als hierboven beschreven. Zou één kant in hoogte willen verstellen, maar als ik de tekeningen hierboven bekijk en de desbetreffende schroef probeer, is daar (ook na WD-40) geen beweging in te krijgen. Heeft iemand wellicht nadere informatie en/of een tip?
 

Osborne

  • #6
Dank voor het bij elkaar zetten van de filmpjes, helder en duidelijk. Mijn probleem met het loskrijgen van die schroef is nog niet opgelost, maar ik heb nu in elk geval wel gezien dat er verder niet iets gedeblokkeerd hoeft te worden of zo. Ik ga m'n aandacht op die schroef richten!
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #7
Plaats even een foto van die schroef en zo misschien iets stuk.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu