Heren,
Ik wil nieuwe keukendeurtjes zelf maken voor bestaande keuken. Vlakke deur met groeven ingefreesd. Met mdf is mogelijkheid, maar vindt dat te strak. Een gefineerde plaat is de fineerlaag te dun om te frezen.
Echt hout is natuurlijker.
Nu zijn er eiken platen op de markt (triple masief, met 4mm toplaag eiken) maar die zijn erg duur (€100,= per m2)
Een andere mogelijkheid is massief eiken dmv een timmerpaneel.
Maar zijn deze platen wel geschikt? Heeft iemand ervaring met deze platen; kromtrekken, verwerking, verven.
bedankt voor jullie reactie.
Ik wil nieuwe keukendeurtjes zelf maken voor bestaande keuken. Vlakke deur met groeven ingefreesd. Met mdf is mogelijkheid, maar vindt dat te strak. Een gefineerde plaat is de fineerlaag te dun om te frezen.
Echt hout is natuurlijker.
Nu zijn er eiken platen op de markt (triple masief, met 4mm toplaag eiken) maar die zijn erg duur (€100,= per m2)
Een andere mogelijkheid is massief eiken dmv een timmerpaneel.
Maar zijn deze platen wel geschikt? Heeft iemand ervaring met deze platen; kromtrekken, verwerking, verven.
bedankt voor jullie reactie.