Intergas Kombi Kompact HR 22 of 28 staat steeds op reset

Jozeej

  • #1
Hallo mensen,

Onze ketel (zie merk bovenstaand) van 2007 springt sinds kort steeds op reset. We hebben onlangs de ketel gevuld met water omdat de druk naar 0 was gezakt. We hebben water tot 2 bar toegevoegd en alles ontlucht. Daarna deed de ketel het gewoon weer. De volgende ochtend kon ik echter geen warm water krijgen. De ketel stond op 12 graden tapwater en het lampje reset knipperde. Als het knopje reset wordt ingedrukt doet hij het wel weer gewoon. Maar na een dag of een halve dag knippert het lampje reset toch weer. Heeft iemand enig idee hoe dat kan komen, hebben wij iets fout gedaan bij het bijvullen van het water?
Graag jullie reacties!
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Lijkt me typisch iets voor de installateur om die storing op te lossen, u hebt garantie.
 

Utreg

Vaste Beantwoorder
  • #3
Graag de storings code die het toestel aangeeft voor verder informatie kan gegeven.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #4
Niet slim om zelf met de ketel aan het klussen te gaan, u loopt een groot risico de garantie te verliezen.
 

Jozeej

  • #5
Even een reactie: de ketel geeft geen storingscode aan, alleen een knipperend lampje bij reset. En de temperatuur van het tapwater is dus 12 of 13 graden.

En we hebben zelf niet geklust aan de ketel, alleen op het knopje reset gedrukt zodat hij het weer ging doen. We dachten dat daar het probleem mee was opgelost maar daarna bleef hij dit dus doen. De installateur komt vanmiddag kijken.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu