Intergas Kombi kompact 28/24 reageert plots niet op warmtevraag cv-zijde

Greenbean

  • #1
Goedemorgen sinds gisterochtend reageert de CV niet op warmtevraag. Ik heb de sifon en condens bak die ik jaarlijk structureel reinig schoon gemaakt . De laatste storungscode die het apparaat weergeeft is 4.
Bij warmtevraag op de tap slaat de cv wel aan met achtereenvolgends de volgende codes 3 => 4 => 6 waarbij de cv ketel met code 6 blijft branden gedurende 10 minuten warmtevraag op de tap ( er werd en kon gedoucht worden. Kort erna was er een warmtevaag vanui de keukenkraan toen sloeg hetapparaat 3x aaan en af met slechts code 3 gepresenteerd. Wat kan hier het probleem zijn?
Is het iets wat ik zelf kan oplossen?

Ik heb het forum doorgenomen en lees vaak het advies de aarding te controlleren, Zal ik zo ook nog doen

De CV ketel heeft de afgelopen 5 jaar achter het voordeksel geen onderhoud gekend dus daar laat ik een onderhoudsmonteur voor komen. Dezelfde die de cv installeerde als die nog in het vak zit.

Hopende op een spoedige reactie

Green
 

Greenbean

  • #2
Vervolg bericht, ik heb ff een video gemaakt. Ik denk dat de waterpomp stuk is. De badkamer is vlak onder de cv ketel op zolder. De warmtap krijgt warm-heet water, cv slaat aan maar dan hoor je de fan opstarten en weerk in toerental zakken en/of ook de waterpomp aangezien de waterdruk uit de douche minimaal is en niet zoals gebruikelijk. Als ik dan weer een warmtevraag creer via warmwaterkraan dan geeft het geen codes. Ik hoor de brander wel branden . Tap water heeft maar minimale druk
 

Greenbean

  • #3
Pfff, opgelost voor nu. Thermostaat signaal komt niet goed door
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu