Infomatie wificontoller daikin

Ericcc

  • #1
Zijn er forum leden die de Daikin wificontoller app gebruiken? En waar deze goed bij werkt ?
Ik heb de module BRP069B42 gemonteerd en werkt voor geen meter. kan ook het verbruik niet opvragen terwijl dat wel mooi in de demo word getoond en gebruikt .
e de waele
 

Ingmar89

Specialist Verwarming
  • #2
Hij werkt voor geen meter zeg je... Wat doet hij wel en niet?
Wat voor model airco heb je? Kun je op je gewone bediening wel je verbruik aflezen? Je airco moet daar namelijk wel ondersteuning voor hebben, niet alle modellen hebben die functie.
 

Ericcc

  • #3
Het type dat ik heb is Daikin FTXZ35N en op mijn afstand bediening kan ik het verbruik aflezen van het totaal in het aantal dagen en daarnaast geeft hij het verbruik aan van de dag van gebruik het zit er dus wel degelijk in de software.
Wat hij niet doet : geeft dus het vebruik niet aan /Je kunt de fluisterstand niet instellen het symbool staat er gewoon niet / het laten bewegen van de lamellen doet hij ook niet / boven dien Er zit een demo stand op wat je er allemaal mee kan doen mooi nie.
het nummer van mijn module is BRP069B42
Er is van alles mis mee Als ik de temperatuur 1 of 2 graden hoger instel dan gaat de ventilator harderdraaien en blijft dat ook doen Ook het uitzetten gaat niet goed je moet dat 2x achter elkaar doen Maar ik ga morgen alles uitschakelen en de stroom er afhalen en dan alles opnieuw installeren ik heb contakt gehad met andere gebruikers die dit wel 2 to 3 keer hebben moeten doen dus ???
e de waele
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu