Hulp met vloer identificeren

quickklus

  • #1
Beste klussers,

Wij zijn sinds vorige week een nieuwe woning gaan huren en ivm het verwijderen van een muur zit er een gat in de laminaat vloer. Wij will dit gat graag herstellen maar moeten hiervoor laminaat bij bestellen. Het is een jaar geleden gelegd maar helaas kan de oude huurder en aannemer ons niet helpen met welke vloer dit precies is...

Iemand enig idee welk laminaat dit is of andere tips hoe we hierachter kunnen komen. Ik heb uiteraard al flink gegoogeld naar het nummer op de achterzijde.

Alvast bedankt! :)

IMG_1584.jpeg IMG_1582.jpeg IMG_1581.jpeg IMG_1580.jpeg IMG_1579.jpeg tempImageDGNTge.png tempImagePjRZrA.png IMG_1583.jpg
Afbeelding aangepast - mod
 
Laatst bewerkt door een moderator:

IJkenhout

Vaste beantwoorder
Moderator
  • #2
De winkelnaam op een doos (die ik heb verwijderd) bracht me op het idee dat als er op andere plekken in huis op materialen nog een winkelnaam te vinden is, je een plank daarnaartoe kan nemen om te vragen. Geen garantie, maar het is zou zo maar kunnen dat ze meerdere spullen bij dezelfde winkel haalden.
 

Robbie's

  • #3
Geen garanties maar kijk in de winkel eens naar Rigid Click PVC. Het lijkt op de vloer (maar andere kleur) die ik op de zolder heb liggen. Is duurdere soort PVC vloer.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu