Houten wandje tegen raamkozijn tuinhuisje

MiekeMaaktHet

 • #1
Ik wil een houten wandje plaatsen in een tuinhuisje om een slaapkamerdeel af te scheiden.
Het wandje moet loodrecht op een zijwand komen te staan, ter hoogte van een raamkozijn. Ik kan staande balkjes voor het wandje aan de balken in het plafond vastmaken maar weet niet precies hoe ik het het beste en simpelst tegen het kozijn plaats. De muur, het kozijn, en het stuk glas in het bovenraam vormen geen loodrechte lijn. Ik zal in elk geval nog n balkje tegen het bovenraam aanmaken boven het kozijn maar dan nog weet ik niet hoe ik t wandje zonder kieren kan vastmaken. Het moet een wandje worden op houten regelwerk, met hardboard aan beide kanten.
Op de foto's het raamkozijn en het stukje buitenmuur eronder en het doorlopende glas erboven. En het raamkozijn in detail.

20201025_143559.jpg 20201025_143407.jpg 20201025_143209.jpg
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • MiekeMaaktHet

  • #2
  Mijn vraag dus:
  Hebben jullie tips over het vastmaken van het wandje tegen de buitenmuur? Alles aan de binnenkant is hout en hardboard.

  Alvast bedankt!!
   

  Walker

  Specialist Deuren en Kozijnen
  • #3
  Is het een tijdelijke of een permanente oplossing?
   

  MiekeMaaktHet

  • #4
  Tsja, houten tuinhuis uit 1965, staat niet nog eeuwen natuurlijk, denk ik. Maar wel nog n jaar of 10, 20, 30 wellicht. Of meer. Dus ja, voor die periode permanent.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu