HELP kunststofdeurkozijn met los bovenraam

Buurman en Buurmanvrouw

 • #1
Hoi!

We hebben een kunststof deurkozijn, met dubbele naar buitendraaiende deuren aangeschaft. Deze is op maat gemaakt zodat we hem er zelf in kunnen zetten. Echter, de hoogte was te hoog voor enkel alleen deuren dus hebben we er een bovenraam bij gekregen van 36 cm. Maaaaaaaaaaar, deze hebben ze niet bevestigd maar hij zit dus los, dus ik heb nu een deurkozijn en een los raamkozijn met raam voor erboven maar ik heb echt GEEN idee hoe ik nu het raamkozijn en het deurkozijn aan elkaar vast krijg!!! Ik heb fotos bijgevoegd van de kanten die op elkaar zouden moeten worden bevestigd. Het gele is het raamkozijn en het grijze is het deurkozijn.
Tips zijn meer dan welkom!!

20201001_230521.jpg 20201001_230458.jpg
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #2
  Lijkt me toch dat de leverancier dit moet weten.
   

  Walker

  Specialist Deuren en Kozijnen
  Moderator
  • #3
  Idd. Maar hoe is het besteld? Want het had natuurlijk prima als een enkel kozijn gemaakt en geleverd kunnen worden.
   

  Buurman en Buurmanvrouw

  • #4
  Het is online besteld als deurkozijn van 220 bij 266 adhv diverse fotos met de meetlat erbij maar we kregen het geleverd als deur + los raampje.... ik heb de melding en vraag al neergelegd bij de leverancier maar nog geen reactie, ook met de vraag hoe het nu de bedoeling is dat ik het aan elkaar krijg, maar ik wil graag aan de slag dus ik dacht wellicht is dit wel normaal en is het heel makkelijk te bevestigen alleen weet ik dat nog niet, vandaar de vraag naar tips.
   

  Walker

  Specialist Deuren en Kozijnen
  Moderator
  • #5
  Weet je het merk van het kozijnprofiel, en de serie waaruit het opgebouwd is? En is het kozijn 70, 76, 82 of 85 mm dik?
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu