Haken voor achterwand keukenkast

DutchArjo

 • #1
De achterwand van onze keukenkast is uit zijn 'groef' geschoten. En die krijg ik er op dit moment met geen mogelijkheid meer in terug. Ik wil daarom kijken of ik een bestendigere manier kan vinden om die achterwand weer goed te krijgen, ook om te voorkomen dat hij er in de toekomst weer uit valt. Nu heb ik voor onze kledingkast op de slaapkamer voor de achterwand een soort haak die best goed werkt. Ik kan alleen nergens zulke "haken" vinden. Heeft er iemand enig idee wat de naam van zo'n haak is? Ik zou dan een aantal gaatjes in de achterwand kunnen maken/zaken en door middel van de haak deze goed op zijn plek bevestigen. Dan zou hij er ook niet meer uit kunnen schieten als het goed is.

voorbeeld van de haak en hoe het gemonteerd zit:
alvast bedankt!
alvast bedankt!
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Job_04

  Specialist Werktuigbouw
  • #2
  Ik ken deze eigenlijk alleen maar van de ikea. Geen idee of ze ook ergens anders te verkrijgen zijn. Anders even langs de rommelhoek van de ikea.

  Voldoet een simpel hoekanker niet?
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu