Glaslatten verkeerd geplaatst? - foto

Ambientchair

  • #1
Hallo, vorig jaar heb ik door een klusbedrijf mijn ramen laten vervangen (heb nu dubbelglas). De manier waarop de klusser de glaslatten heeft geplaatst zit me echter niet lekker. Bekijk onderstaande afbeelding:



Het lijkt me dat er veel vocht onder de glaslat kan komen via de zijkanten waardoor het hout aan de binnenkant kan gaan rotten. Het probleem is dat ik er niet bij kan, ik kan het niet schilderen etc. Weet iemand of deze huidige manier van monteren schade kan opleveren? Moeten er misschien nieuwe glaslatten geplaatst worden, of is er een andere oplossing?

Bij voorbaat dankt voor alle hulp.
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #2
Laat degene die het werk heeft uitgevoerd terugkomen en vraag hem de boel in orde te maken.
 

Ambientchair

  • #3
Bedankt voor je reactie. Ik heb hier ook al contact over gehad met het klusbedrijf. Hij geeft aan dat het in orde is maar ik weet niet of ik hem kan vertrouwen. Ik heb er zelf te weinig verstand van. Waar ik naar op zoek ben is bevestiging van het feit dat de klus niet juist is uitgevoerd. Dan sta ik sterker en kan ik wellicht nog iets gedaan krijgen bij het bedrijf.

Ik weet dus niet 100% zeker of de glaslatten inderdaad verkeerd zijn aangebracht. Mag ik uit je reactie opmaken dat je denkt dat de klus inderdaad niet juist is uitgevoerd?
 

The headhunter

Specialist Elektra
  • #4
Die reactie ga je hier niet krijgen, lees even de forumregels.

Wij beoordelen geen werk van derden, wij zijn een DHZ forum puur voor doe het zelf klussen en niet om werk te beoordelen.
 

Tiho

  • #5
Tekst verwijderd, mod.
 

Peter

Specialist Bouw/Sanitair
  • #6
Dan beoordeel je toch ook het werk van derden, Tiho
 

Tiho

  • #7
Was dat niet gedeeltelijk. toegestaan
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #8
Niet op deze manier.
 

Tiho

  • #9
In Frank zijn antwoord staat toch ook al duidelijk dat het niet goed is gedaan? En waarom moest mijn eerste bericht verwijderd. Nu is het net of ik iets verschrikkelijks heb geschreven daar.

En als deze vraag niet mag waarom reageren er drie mods en doen ze hem niet gewoon op slot.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu