Gasgestookte boiler

Chris Denys

  • #21
Ik zal zelf deze topic afsluiten. Ik begrijp enkel de agressie niet. Ik ken er gewoon niks van. Al vond ik het wel al raar dat de man met die oplossing voor dit al lang aanslepend probleem kwam. Toch nog bedankt aan iedereen die reageerde.
 

Vonken_trekker

Specialist Elektra
  • #22
Tja, als gezegd geven we eigenlijk al geen advies over werk dat door anderen is gemaakt. Daar is dit forum niet voor.

Het feit dat desondanks inmiddels al 5 mensen hebben gereageerd dat de situatie die jij schetst niet deugt, zou alarmerend genoeg moeten zijn.

We vinden dus inderdaad in principe dat je de vakman moet vertrouwen maar waarschuwen jou er ook voor dat het ons niet correct/veilig klinkt.

Misschien niet het antwoord dat je wikt horen en inderdaad ook wel een beetje tegenstrijdig maar doe er je voordeel mee.
 

Verwarming Sp.

Specialist Verwarming
  • #23
Ik lees nergens agressie. Ik lees alleen reacties die melden dat dit prutswerk is. Blijkbaar vind je dat zelf niet, en voel je je daardoor aangevallen?
 

De loodgieter

Vaste beantwoorder
  • #24
Een aardgas toestel is goedgekeurd om te werken op aardgas en heeft hier zijn keur voor gekregen.
Nu door er een andere waakvlam in te zetten is jou probleem opgelost zeg je. Echter je garantie is weg, je mag simpelweg geen propaan onderdelen in een aardgas toestel plaatsen.

Je hebt waarschijnlijk een Ao Smith boiler of Sentry boiler staan, welnu deze hebben de optie gewoon heel simpel om de waakvlam brander af te stellen. Al weten de meeste deze stelschroef niet te vinden!
Wat ik je zo adviseren is om toch de aardgas waakvlam brander terug te laten plaatsen, en de waakvlam brander af te stellen.

Als je met een auto diesel auto benzine tankt gaat het ook niet helemaal goed, met propaan en aardgas is het hetzelfde.
Inspuiters zijn anders en daarmee ook de gaslucht verhouding.
 

Marcn.88

Vaste Beantwoorder
Moderator
  • #25
De afstelschroef zit in het geval van een sentry aan de rechterkant van het gasblok onder het plastic afdekkapje
 
  • Like
Waarderingen: De loodgieter

IJkenhout

Vaste beantwoorder
Moderator
  • #26
De antwoorden zijn duidelijk. Jammer dat je eea opvat als schelden of agressie, dat herken ik totaal niet en zo zijn de antwoorden zeker niet bedoeld. We doen hier ons best om je te helpen. Het zou je sieren door dit meer te waarderen en vriendelijker te reageren. Omdat het antwoord al duidelijk is gegeven, kan dit topic op slot.
 
  • Like
Waarderingen: Kees, De loodgieter en Vonken_trekker
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu