Fujitsu airco

Bugboy

 • #1
Ik ben mij aan het orienteren op een split-airco voor de slaapkamer. Nu werd mij door de betreffende verkoper de Fujitsu airco aangeraden boven de Mitsubishi of Daikin. De laatste tijd plaatsten ze liever Fujitsu omdat daar minder problemen mee zijn. Mitsubishi en Daikin waren ze de laatste paar jaar minder tevreden over.

Nu vraag ik mij altijd af of dat niet gewoon komt doordat ze meer marge kunnen maken op Fujitsu. Verkoper kwam verder kundig over en was niet aan het pushen. Kan eventueel ook Mitsubishi leveren, maar dan was garantie op arbeid beperkt tot 1 jaar ipv 5 jaar bij Fujitsu. Iemand met meer ervaring op dit gebied?
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • XanderH

  • #2
  Wat voor een ervaring zoek je precies? Merkgerichte adviezen mogen we hier namelijk niet geven volgens de forumregels, het lijkt dat je nu juist daar naar op zoek bent.

  Ik kan je wel adviseren, om als je met dit bedrijf in zee wilt gaan, te kiezen voor het merk waar zij het liefst mee werken. Van dit merk zullen de monteurs de meeste parate kennis hebben en mocht je achteraf klachten hebben voorkom je gezeur als "ja, dat doen systemen van merk A nou eenmaal, daarom hebben we u ook merk B geadviseerd!".

  Mocht je toch liever Mitsubishi of Daikin laten installeren, zoek dan een partij die dit merk graag installeert. Dat voorkomt mogelijk een hoop gezeur.
   

  Bugboy

  • #3
  Wou gewoon even weten of er inderdaad problemen zijn met de andere merken. Wellicht niet op zijn plek in dit forum. Excuses.

  Dit bedrijf was erg prettig in de (pre)sales, dus ga er gewoon in mee. Bedankt voor je reactie.
   

  XanderH

  • #4
  Ieder merk kent problemen, ieder merk heeft goede en minder goede producten. ;)

  Je noemt 3 A-merken dus slecht zal het allemaal niet zijn.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu