(Extreem) kleine beschadiging klik pvc repareren

jelmew

 • #1
Hoi Allen,

Recent heb ik een vloer gelegd (klik pvc), ben er erg tevreden over. Echter, de perfectionist in mij ziet dan (al liggend op de vloer) dat bij een plank midden in de kamer een hoekje beschadigt is. Op de foto's lijkt het wellicht groter dan het is, maar het zal max 0.3 mm breed en 0.5mm lang zijn. Is hier wat aan te doen, ik heb geen zin de hele benedenverdieping te ontmantelen hiervoor, met het risico dat ergens anders een plekje ontstaat? Zelf dacht ik, wellicht iets van wax, maar is het daar niet te klein voor? Kit gaat iig niet lukken. Of moeten we gewoon zeggen dat dit valt binnen de toleranties van de pvc planken en ben ik weer eens te perfectionistisch.

Gr.
Jelmer
IMG_20220115_130321.jpg
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #2
  Met een klein stukje stopwas op kleur.
   

  Mn22

  Vaste beantwoorder
  • #3
  Afblijven en niets aan doen. Alles wat je eraan doet zal het meer zichtbaar maken. Kun je het echt niet accepteren, dan rest maar een optie en dat is de vloer zover uit elkaar halen dat je de betreffende plank kunt vervangen.

  Maar dan loop je zoals je zelf al zegt het risico dat je ergens anders weer wat ziet als je klaar bent. Ik herken dat wel:cool:. Dus niets aan doen, over een paar weken zie je het niet meer als je er niet meer aan denkt.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu