Ervaringen gezocht met tapijtstripper en spaanplaat

Raaf2000

 • #1
Ik ben uren aan het zoeken, maar geen geschikt antwoord.....door 2 aanbouwtje van totaal bij elkaar 8m2 wil ik gelijmde spaanplaat verwijderen.

Geen zin om met een steenbeitel te hannissen. Stukje geprobeerd. Word hem niet. Broodjes een aantal met een bats gelukt maar de meesten brokkelen af (lijm te sterk)

Veel adviezen over het huren van hamer met brede beitel. Maar wil je vloer beetje strak houden, en qua prijs dacht ik dus aan zo'n tapijtstripper. Maar nergens bij reviews of forum kan ik ervaringen lezen. Ja genoeg bedrijven die natuurlijk een zit vloerstripper (Ride-On) publiceren maar die vragen honderden euros.

Kortom mensen ervaring met een tapijtstripper bij Boels, of Gamma o.i.d. voor 49eur per dag?

20210925_173300.jpg 20210925_174046.jpg 20210925_174127.jpg
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Mn22

  Vaste beantwoorder
  • #2
  Wellicht zou dat wel gaan als er alleen wat restanten lijm en spaanplaat van de ondergrond verwijderd moeten worden. Het verwijderen van hele spaanplaatbroodjes met een kleine tapijtstripper zal niet gaan.

  Dus het wordt of een dagje buffelen of de portemonnee trekken.
   

  Sander 1972

  • #3
  Dat verhuur bedrijf met die oranje spullen, heeft daar wel een machine voor om tegels en marmoleum en vinyl eruit te halen.
   

  Mn22

  Vaste beantwoorder
  • #4
  Bij 8m² is een ride-on vloerstripper wellicht wat overkill, dus dan kom je terecht bij een breekhamer met een brede platte beitel erop. Eventuele lijmresten die achterblijven kun je dan handmatig proberen weg te steken met een kitsteker of met een tapijtstripper.

  Kans is toch al groot dat de dekvloer beschadigd, dus egaliseren moet je al snel.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu