Elro KT200 oude thermostaat - werkt niet correct

Climbers

  • #1
Hi,

Ik heb en stadsverwarming, oude Elro KT200 thermostaat met 3 draads (rode - 230v, blauwe en zwarte). Nu weet ik niet zeker of ik de kabels correct heb geplaatst - rood naar COM, blauw naar NC, zwart naar NO. Thermostaat start de klep maar stop niet en verwarming werkt constant. Misschien kan iemand mij vertellen of mijn verbinding nu correct is? Laat het me weten als u meer informatie wilt.

Deze thermostaat is verbonden met thermische klep Honeywell m452a1006, en pomp DAB VA 35/130. Ik denk dat ik de thermostaat en thermische klep binnenkort zal vervangen door nieuwe. Wat vind jij van waterpomp? Beter om het te vervangen of nog niet? Ik zou je willen vragen welke thermostaat kan worden vervangen door dit schema?


Sorry voor mijn fouten. Ik spreek niet zo goed in de Nederlandse taal. Thanks!

WhatsApp Image 2020-11-30 at 13.55.56.jpeg WhatsApp Image 2020-11-30 at 13.55.55.jpeg Honeywell.jpeg
 

Krunnie

Specialist Elektra
  • #2
Wat zat er hiervoor als thermostaat en hoe was die aangesloten? Ik neem tenminste aan dat het hiervoor wel gewerkt heeft?
 

Climbers

  • #3
Krunnie schreef:
Wat zat er hiervoor als thermostaat en hoe was die aangesloten? Ik neem tenminste aan dat het hiervoor wel gewerkt heeft?
Er was dezelfde thermostaat. Ik denk dat het gewoon kapot is. Ik heb de batterijen vervangen, maar helaas weet ik niet meer hoe deze eerder was aangesloten. Mijn schuld omdat ik het heb losgekoppeld zonder een foto te maken.

Nu is het beste idee om de thermostaat te vervangen, maar ik heb geen idee wat hier past.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu