Drukverlies bij boiler

Steffi2201

  • #1
Hallo , ik ben een meisje alleen van 25 en ken niets van boilers.
Nu heb ik een probleem , er is een man geweest om mijn boiler te controleren , dit is verplicht om de 2jaar. Hij heeft water uitgelaten en voor de rest weet ik niet wat hij gedaan heeft. Daarna wou ik me douchen en ik kreeg geen warm water meer. Mijn druk stond te laag en ik verhoog die nu telkens , maar ik moet dat nu om de 2dagen doen of ik heb geen verwarming of warm water. Mensen zeggen mij ik mijn verwarming moet ontluchten ,heb ik overal gedaan , en er zit geen lucht in, komt overal water uit. Mijn bar zakt elke dag nog steeds , wat kan ik doen ? staat er een kraantje dicht die hij vergeten is terug open te zetten ? Ik snap er niets van er zijn zovele kraantjes en ben bang om iets te misdoen . Kan iemand mij helpen aub? Het is het merk Bulex.

Bedankt!
 

Obelix2

Specialist Witgoed
  • #2
Foto zegt meer dan 1000 woorden
Maar je zou die maniok kunnen bellen om ter te komen. Als voorheenalles goed gewerkt heeft en nu niet meer heeft hij vermoedelijk iets dicht gezet.

Belletje naar hem is het minimale wat je kunt proberen
 

Steffi2201

  • #3
Beste Obelix2 , Wel het moet nu net lukken dat ik er een foto van genomen heb, ik had de foto nog maar net genomen daarnet en ik zie een paar druppels , dat wil zeggen dat ik water verlies wss. Kan ik daar zelf iets aan doen als hij water verliest of bel ik best morgen eens naar Bulexservice?
Bedankt!
 

Obelix2

Specialist Witgoed
  • #4
Dat ligt er aan waar hij aan lekt.
Misschien beter even bellen morgen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu