Droogmachine AEG loskoppelen van tussenstuk SKP11GW3

Droogmachine AEG

  • #1
Beste mensen,

Mijn droogmachine van AEG staat op een wasmachine van AEG door middel van het tussenstuk SKP11GW3. Vanwege een verhuizing moet ik mijn droogmachine ontkoppelen van het tussenstuk, maar dit krijg ik niet voor elkaar. De handleiding geeft alleen aan hoe de droogmachine vastgezet dient te worden. Iemand tips?
Alvast hartelijk dank!
 

Evenwatanders

  • #2
Heb je deze montagehandleiding?
Montagehandleiding (meertalig) SKP11GW3 STA9GW3 E4YHMKP3

Daar wordt inderdaad beschreven, hoe de montage moet gebeuren en daaruit zou je 'achterstevoren' ook kunnen concluderen, hoe je de zaak kunt demonteren. Begin bij plaatje 9, dat lijkt iets van een verborgen vergrendeling te zijn.

Overigens zit de tussenplaat zo te zien op de wasmachine vastgeplakt met plakstrips. Dat zou ik niet loshalen, want dat krijg je naderhand niet meer vast.
 

Droogmachine AEG

  • #3
Dank voor je reactie! De montage handleiding had ik inderdaad bij de hand. Dat gearceerde blokje dat in de drie cirkels te zien is bij plaatje 9 wordt bij montage dus vastgezet, maar de vergrendeling om het weer te openen krijg ik niet doorgedrukt met mijn vingers. Dus vraag ik me af of daar een ander trucje voor nodig is.
 

Evenwatanders

  • #4
Ik denk dat je dat niet 'met je vingers' voor elkaar zult krijgen. Want dat uiteinde lijkt vastgeklikt te zitten.

Je zult er volgens mij een schroevendraaier tussen moeten steken om de vergrendeling los te maken en dat deel dan open draaien.

Ontgrendelen.jpg


Terugklappen.jpg
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu