Douchedeur onderdeel

Pinkie

  • #1
Hallo, wij hebben al een tijdje een douche deur waarmee een onderdeel kapot is gegaan. Wij hebben een schuifdeur en die wordt dus bewogen met die rubberen wieltjes. Die is dus kapot gegaan. Ik heb op internet gezien; maar wordt daar door hoeveelheden niet wijzer van welk het nou is.
Ik ben tevens naar verschillende badkamer winkels geweest om te vragen voor deze onderdeel; maar dat weten ze niet en kunnen ze niet vinden in hun assortiment. Ook appart de douche deur zit niet in het assortiment omdat wij de merk niet weten. Is niets over bekend.

Is hier een handige klusser die dat wel weet van dit onderdeel? Jij helpt ons hier veel mee, het is namelijk erg irritant. Vrouw is nu ook zwanger, dus ik wil het graag zo comfortabel mogelijk voor haar maken. Het deur dicht doen zonder wieltjes wordt voor haar steeds meer lastig.

Hopelijk weet iemand het! :prima:


Douche duer 1.jpg
douche deur 3.jpg
Douche deur 2.jpg
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
1673348746596.png

Dus de wieltjes zijn er af, zo te zien moeten die ook los kunnen en daar zal wel een asje zitten en vaak moet je maten hebben dus van wielen
Kijk even op deze site reserve wieltjes douche deur klik hier op.
 

Pinkie

  • #3
Bedankt voor de informatie! Ik had dit inderdaad ook zo opgezocht, vind het lastig sinds ik al die verschillende maten zie.
Ik zie bijvoorbeeld deze: Link verwijderd, zie forumregels - mod
Op de foto hieronder is mijn deurdeur. Zijn ze multifunctioneel dat ze bijna overal op kunnen? Neem aan dat deze niet in dit gat past in mijn douche deur? De maat van bovenkant douche deur op de hart van het gat is 2,5 cm. Afstand 'wieltjes' hart op hart is 3.

Ik zag ook te kijken naar een ander wieltje met geen onderdeel. Maar als ik zie naar mijn huidige onderdeel denk ik dat er geen 1 opkan? Een nieuw wieltje kan nooit vast blijven zitten. In de buurt zijn geen losse wieltjes dus alleen online, vandaar dat ik hier even om bevestigng vraag.

Douche onderdeel.jpg
 
Laatst bewerkt door een moderator:

MvanV

  • #4
Ik heb ook wel eens gehoord dat iemand uit een blokje teflon een wieltje "sneedt". Of dat mensen speelgoedwieltjes of knopen gebruikten.
Mocht je iemand met een 3d printer kennen dan kunnen ze het misschien namaken.
 

Sani-man

  • #5
1674163244638.png

Hier lijkt t op is van Novellini
Novellini R03KUMO1-K set wieltjes chroom
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #6
Ik had al eerder een snelkoppeling van de wieltjes door gegeven maar als je even goed gezocht had daar staan ze tussen.
klik hier op
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu