Douche hoogste punt in badkamer --> afvoerprobleem

JeWee

 • #1
Ik zit met een probleempje.

Zo'n 4 maanden geleden heb ik een nieuwbouwwoning gekocht. Het douchegedeelte van ca 1m bij 1m ligt een paar mm lager dan de rest, maar voor de rest is dit dus niet het geval.

Ik heb een inloopdouche, onder de wanden heb ik sanitairkit gedaan, zodat er geen water onder door kan. Omdat het doucheputje zelf niet op het laagste punt zit stroomt het water daar niet meteen naar toe. Als ik douche komt er na een tijdje een laagje van een paar mm in het douchegedeelte te staan. Vervolgens komt er water over de rand heen en loopt geleidelijk naar de rest van de badkamer, omdat het water naar het laagste punt stroomt natuurlijk.

Dit is uiteraard niet de bedoeling, weet iemand een niet al te ingewikkelde tijdrovende manier om dit te voorkomen (uitgezonderd nog korter douchen)?
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Peter

  Specialist Bouw/Sanitair
  • #2
  Indien dit door de aannemer zo gemaakt is, dit de aannemer op laten lossen.

  Indien je de badkamer zelf betegeld hebt, dan de tegels in het douche gedeelte er uithalen, het putje 1,5 cm lager zetten, en dan de tegels allemaal op afschot leggen naar het putje.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu