Doorlopende keukenkraan..?

Dieter24

  • #21
Voor de zekerheid nog 1 laatste post voordat ik aan de slag ga. Ik heb hier de handleiding gevonden van wat volgens mij in feite dezelfde boiler is:

7-15_Multi_2021-01-28.pdf

Meteen op pagina 2 staat beschreven hoe deze aangesloten moet worden. Er wordt daarin gesproken over een `gecombineerde terugslagklep` en een `reduceerventiel`. Klopt het dat een inlaatcombinatie deze functie beide in 1 heeft?

Een hoge drukkraan in combi met een aansluitset als de volgende zou dan moeten werken?:
 

Lampje45

  • #22
Bij mij werkt de 1e link dus niet.
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #24
1625824575914.png

Volgens mij mag die 5 niet omdat deze niet kiwa gekeurd zijn denk ik.
We hebben eerder hier op forum over gehad zelfde klep.
Beter gewoon een inlaat kombinatie die gekeurd is.
1625825280510.png
klep 5
 
Laatst bewerkt:
  • Like
Waarderingen: Dieter24

Dieter24

  • #25
Ok ik ben uiteindelijk voor een misschien wat primitieve maar wel effectieve oplossing gegaan. Ik heb bij Conrad maar 2 pluggen gehaald waarmee ik de leidingen die eigenlijk van en naar de boiler lopen heb afgesloten. Daarmee heb ik de boiler er dus maar in zijn geheel tussen uitgehaald maar die gebruikten wij toch al niet en nu verspillen wij iig niet zoveel water meer:) Dank jullie allemaal voor het meedenken:)
 

Job_04

Specialist Werktuigbouw
  • #26
Zonder echt gelezen te hebben hoe het in elkaar zat, heb je hiermee geen doodlopende drinkwaterleidingen gecreëerd? zoniet dan is dit een prima oplossing ;)
 

Dieter24

  • #27
Blijkbaar een Belgisch systeem, 1 leiding van toevoer naar de kraan. Dan een koud waterleiding van kraan naar boiler en een derde warm waterleiding van boiler terug naar kraan. Die laatste 2 hebben we er nu dus maar tussenuit gehaald:)
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu