DIY Stomme fout gemaakt, misschien nog een oplossing?

Paulus123

  • #1
Dag mensen,

Ik ben bezig op de zolder met het isoleren van een buitenmuur, (droog en geen regenslag op) ik ben al verkeerd begonnen maar omdat het punt dak is best veel uten/dagen al er aan gewerkt:
Ik ben begonnen met blauwe folie tegen vocht van buitenaf tegen de buitenmuur aan, dan metalstud 7cm van de muur gedaan, dan achter de metalstud de 8cm dikke glaswol platen geschoven, dan door het frame van de metalstud de elektra gestoken ( en dat is nogal wat elektra) er komen ook twee stopdozen in,,,, nu zit ik dus met het dampscherm, die zou nu eigenlijk tegen het frame van de metalstud gemonteerd moeten worden maar omdat dan de elektra achter het dampscherm zit (is dit een probleem?) tevens moet ik hoe dan ook twee gaten maken in het dampsherm ivm de twee stopcontacten wat er komen.... enige wat ik kan doen is achter frame tegen de issolatie het dampscherm plaatsen friemelen, mag dit?

Mvgr Paul
 

Wgb

Vaste Beantwoorder
  • #2
Tussen twee metalstuds kan je daar de damprem een inbouwdoos diep indrukken. De inbouwdoos zet je voor de damprem. De buis leg je voor de damprem, het gat in de folie van de buis kan je gemakkelijk dampdicht maken met tape.
 
Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
2

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu