Diturvit toilet.

Kaatje.k

  • #1
Mijn oude Diturvit toilet heeft in de spoelbak een nieuw treksysteem nodig. Ik heb al gegoogled en kom dan op een Deense website waar dit onderdeel er heel anders uitziet. Het zou zo zonde zijn als ik de hele toilet zou moeten vervangen met een nieuwe, laat staan de kosten daarvan, als het alleen dit onderdeel betreft. Ik heb ook universele online bekeken maar ook die zien er aan de onderkant heel anders uit en aangezien ik hier geen verstand van heb bestel ik die liever niet omdat ik niet weet of ze terug mogen als ze al uitgepakt zijn.
Trouwens een nieuwe passende rubberen bal heb ik wél kunnen vinden. Ook via deze website (dankjewel!)
Wie kan mij helpen???

20210118_150156.jpg benodigd onderdeel.jpg binnenkant.jpg toilet2.jpg
 

Kaatje.k

  • #4
Henk en Jan, dank voor de tip maar zoals ik al zei, die rubber bal had ik zelf al gevonden dus daar gaat het niet om. Het gaat mij om het treksysteem zoals je die ziet op de 2de foto. Of die dus te vinden is of welke universele erop zou passen.
 

Peter

Specialist Bouw/Sanitair
  • #5
Wat is het probleem dan omdat het vervangen moet worden?
En wat bedoelt u precies met treksysteem?
 

Kaatje.k

  • #6
@ Peter. Ik heb hiervoor een loodgieter gehad en die kon die rubberen bal niet vinden en heeft allemaal dingen gedaan zoals stukje erop stukje eraf en zou toen terugkomen met een universele "uitstroom mechanisme": (zo heet dat heb ik genoord) maar is nooit meer terug gekomen. Omdat de onderkant bij het loshalen gescheurd is dacht ik dat het beter was om een nieuwe erop te zetten. Die scheurtjes heb ik inmiddels wel gelijmd maar het lijkt nu of de hoogte niet meer goed is want hij lekt.
Sorry maar ik ben een leek (en nogal een vrouw en ook nogal 76 jaar jong) dus ik probeer het zo goed mogelijk te omschrijven.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu