Dakramen

Rena1972

  • #1
Beste klussers.

Hier een vraagje over Velux dakramen die we hebben laten installeren en waarvan we de aftimmering hebben laten doen.

Ik ben niet zo tevreden over de aftimmering en ik zou graag jullie mening hierover willen horen (ik weet dat ik een pietje precies ben).

foto 1: In ons huis is alles scheef. Nu is de aftimmering met multiplex gemaakt wat nergens evenwijdig aan loopt. De kier bijvoorbeeld tussen het hoekprofiel wat er al zat loopt op sommige plaatsen uiteen van 1 tot 7 mm. Ik vind dat persoonlijk slordig. Of ben ik de enige?



foto 2: in de hoeken sluiten de aftimmeringsplaten niet mooi aan. Dezelfde vraag als hierboven...


foto 3: aan de "buitenzijde" hangen wat splinters enzo.....is dit normaal. Zit behoorlijk in het zicht als het raam open staat.




Oja en er is een horizontale aftimmerings plank waar nog behoorlijk wat speling in zit. Deze is dicht gekit maar als ik er op druk dan zie je de kit er bijna uitvloeien.

Dan zijn er nog een paar vragen (in geval de installatie mijnheer niet terug wil komen):

- ik wilde het probleem van de scheve aftimmering eventueel proberen op te lossen met een ongelijkzijdig hoekprofiel die over de nieuwe aftimmering valt en tussen de nieuwe aftimmering en de oude aftimmering evenwijdig aan de oude aftimmering. Kan dit een kans van slagen hebben? of zijn er nog andere ideeën?

- kan ik die speling verhelpen door wat onder de "losse" plank te spuiten wat later hard wordt? Of is dit niet te doen en moet ik alles weghalen zodat ik de plank overal kan ondersteunen met bijvoorbeeld stukjes hout?

Alvast bedankt voor de eventuele antwoorden! en groet.
 

Wgb

Vaste Beantwoorder
  • #2
Stop maar met je actie jouw vraag gaat toch op slot. Forumregels enz.
 

Rena1972

  • #3
Forum regels? Dus dit mag ik niet vragen?
 

Waldy

Specialist Zonwering
  • #4
Het gaat hier over werk dat iemand gedaan heeft en dit wordt hier niet beoordeeld en dat kan ook niet(niet de gehele voorgeschiedenis en afspraken kennende en ook maar één zijde van het verhaal is bekend)

Ik zou de aannemer of klusser laten terug komen en je je opmerkingen mededelen.
 

Rena1972

  • #5
Ok bedankt daar kan ik bij inkomen. Gr.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu