Dakbedekking blokhut

Matje

  • #1
Bij een nieuw geleverde blokhut zijn er twee dakbedekkingssystemen geleverd.

In de palletverpakking zit een bitumen dakleer op rol met een koker bitumen afdichtingspasta. Verder dient dit met asfaltnagels te worden vastgezet.

Als extra werd er een doos geleverd bij de blokhut met een soort van dik rubberfolie. Dit wordt verlijmd op het hout met een pot lijm welke er ook bij zit. [denk ik]

Waarom het laatste er los bij is geleverd weet ik niet. Had het niet als optie besteld o.i.d. Misschien dat dit een of andere verbetering is tegenover het tradiotionele bitumen dakbedekkingset. De handleiding zegt hier ook niets over.

Heeft iemand ervaring met wat ik het beste kan toepassen? :? Het betreft een plat dak met afschot van circa 2.60 x 3.00m

:shock:
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Zit er geen handleiding bij ?
Dan zou ik die eens opvragen.
 

Matje

  • #3
Ja er zit een [gedateerde] handleiding bij. :? Zo wordt er bv. gesproken over het monteren van een oplegslot, terwijl er standaard een cilinderslot inbouw in de deur zit.

Dus ik heb het vermoeden dat de blokhut in de loop v/d tijd is verbeterd op een aantal punten. Zo zijn er nog wat dingen die anders zijn dan in de opbouwinstructie. In de handleiding wordt gesproken over het standaard dakleer bitumen.

Ik probeer volgende week de leverancier even te bellen. Maar natuurlijk hoor ik ook graag jullie ervaringen.

:D
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu