Bosch WT10 gesloten douchegeiser gaat steeds uit

Dutchhgt

  • #1
Hallo,

Mijn Bosch WT10 heeft exact hetzelfde probleem als wat al vaker op dit forum is verschenen. De WT10 (en WT13) is een gesloten modulerende douchegeiser met ventilator. De geiser start, maar na een paar seconden dooft de vlam. Na weer een paar seconden volgt een nieuwe start en weer doven. Dat gaat zo door. De geiser is geïnstalleerd in een sta-caravan. Vorig seizoen trad het verschijnsel zo nu en dan op. Nu, na dewinterstop, voortdurend. Ik heb gezocht in het forum, maar nergens een oplossing gevonden. Heeft iemand dit probleem ooit op kunnen lossen? En belangrijker: hoe??
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
Zoals ook in dat andere topic (waar je deze vraag bij had gevoegd) gezegd werd:
Marcn.88 schreef:
gezien de nieuwe ketelwet die is ingegaan begin april mag u zelf niet meer aan het verbrandingstechnische deel werken, u zult dus een vakman moeten inschakelen.
Ik begrijp dat je het niet leuk vindt een vakman in te moeten schakelen, maar de bedoeling van die gewijzigde wetgeving is nu eenmaal om ongelukken met gastoestellen in de toekomst zo veel mogelijk te vermijden. Je snapt misschien, dat vakmensen er nu niet zo happig op zullen zijn om (met name gastechnisch) advies te geven hoe je een geiser moet repareren.

Dus ook mijn advies: haal er een vakman bij.
 
  • Like
Waarderingen: Cvolieboy

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu