Bosch droger wte84170 gaat niet aan

John Heijmen

  • #1
Hallo,

Al enige tijd duurt het soms een minuut of langer voordat de lampjes op de Bosch droger wte84170 gaan branden na aanzetten. Daarna kan het apparaat gewoon gestart worden en werkt hij verder prima. Nu gaat er helemaal geen lampje meer branden en kan de droger niet gestart worden. Stroomvoorziening is na gemeten en goed. De droger is zeven jaar oud en we willen er nog een tijdje mee doen. Tenzij de reparatie te veel gaat kosten uiteraard.
Als jullie tips hebben zodat ik het zelf kan oplossen ben ik jullie zeer dankbaar.

Mvg

John
 

Geldrop

Specialist Witgoed
  • #2
Meestal komt dit uit de electronica,grote firma,s zouden deze klakeloos vervangen,kleinere bedrijfen zouden de print repareren
 

John Heijmen

  • #3
Kan ik daar zelf iets mee doen. Losse contacten op de print solderen of onderdelen vervangen is geen probleem. Welk onderdeel zou er stuk kunnen zijn? En is dat ergens te krijgen?
 

Geldrop

Specialist Witgoed
  • #4
Er zit een kleine triax op de print langs een klein spoeltje dacht uit m,n Hoofd dat er pny of staat deze vervangen
 

John Heijmen

  • #5
Hallo,

Ik heb de print achter het bedieningspanel uit de droger gehaald maar ik zie geen triax zitten of ergens pny staan. De componenten die erop zitten worden met C, R, L, D, V, S TR, F en X aangeduid. Ik kan een foto sturen maar dat gaat niet via dit forum volgens mij.
Zou het ook een losse soldering kunnen zijn. Het apparaat wordt steeds warm en koud.
Ik hoor graag van je.

Mvg

John[/url]
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu