Bevestigingsbeugels Radson radiator

Forseti

  • #1
Hallo,

bij mijn nieuwe Radson radiatoren heb ik L consoles ter bevestiging meegekregen, en ik wil graag even zeker weten of de afmeting ok is; er is namelijk nogal wat speling bij het onderste bevestigingspunt. Nu begrijp ik dat radiatoren uitzetten bij warmte, maar een dikke halve cm? Dit betekent ook dat de radiator het grootste gedeelte van de tijd compleet op twee smalle randjes rust (bovenste bevestigingspunten).

Is er ook een voorkeur op welke plek je de radiator op de beugels laat rusten (midden/zijkant van de lus op de radiator/maakt niet uit)? De plek waarop dit op de radiator kan is vrij breed (cm of 5), terwijl de beugel hooguit 2 mm breed is.

ik hoor het graag, bij voorbaat dank!


 

Bundy

Specialist Verwarming
  • #2
Er horen nog plastic schuifjes in die ophanging (zijn meegeleverd) :mrgreen:
 

Forseti

  • #3
Jazeker, 1 per beugel, maar die moeten volgens de tekening aan de bovenzijde! Ze passen ook niet onder (sleuf vd beugel is te smal).
 

Mobel

Specialist Verwarming
  • #4
Dat is ook de bedoeling , ze rusten op de bovenste ophanging , de onderste is ter beveiliging dat je die dingen niet naar voren kan trekken , je moet ze eerst optillen.
 

Forseti

  • #5
Duidelijk, bedankt. Ik zal ze dan zo plaatsen, dat de ophanging van de radiator ongeveer in het midden op de beugel rust, neem ik aan.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #6
Ja.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu