Betonvloer vochtig

Fb1907

  • #1
Hallo, Ik heb in de ruimte onder de trap de verdeler van de vloerverwarming zitten en nu blijkt dat twee koppelingen lekken.
De vloerverwarming zit er nu ongeveer een jaar in en op de vloer ligt vinyl. Ik moest voor een leiding in de kruipruimte zijn en zag dat de onderzijde van het vinyl helemaal nat was en bij zoeken bleek dat twee koppelingen lekten (druppelden). Het kan dus zijn dat het al ene jaar zo doorgaat of dat het pas later is ontstaan.
Nu dan mijn vraag:
De vloer is dus vochtig en als ik de vloerverwarming aanzet dan wordt het grootste gedeelte weer droog. Maar als ik de vloerverwarming weer uitzet, komen de donkere plekken weer terug. Moet de vloer helemaal drogen, zodat het vocht uit de vloer is of moet ik toch aan een lekkage denken. Ik heb wel een beetje druk verlies in de CV, maar dit kan dus komen door de lekkende koppelingen.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
De vloer moet eerst helemaal drogen voordat de vinyl er weer op komt, de donkere plekken moeten steeds kleiner worden en uiteindelijk verdwijnen wanneer er verder geen lekkage zit.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu