Bauknecht droger symphony

A

Anonymous

Gast
  • #1
De droger droogt wel op kastdroog plus maar niet op kastdroog gewoon. De was blijft dan heel klam en de machine blijft maar drogen.
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Vermoedelijk is de trommel en de opnemers zwaar vervuild
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Mark, er bestaan (als ik met Google kijk) zowel condensdrogers als afvoerdrogers met de naam Symphony. Graag aangeven welke soort droger het is en het typenummer en productnummer van het typeplaatje vermelden! Hoe meer gegevens over wat het voor machine is en hoe beter de beschrijving van het probleem, deste meer kans op een goed advies van de monteurs!
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
Zelfs 9 minuten is nog te langzaam... ik dacht laat ik hier eerst maar even naar vragen, je was me weer voor!
 
A

Anonymous

Gast
  • #5
Speedy Gonzalez...........Hippa....Hippa .....Andlleh.. Hiha.....
 
A

Anonymous

Gast
  • #6
Het is een Bauknecht TRK Symphony Servicenummer 856048512500 Extra droog gaat prima Kastdroog blijft hij uren draaien en alles blijft klam en alles is nat ook de pluizenzeef.
 
A

Anonymous

Gast
  • #7
Wordt de droger wel warm binnen op dit programma? Behalve de meetwaarde verschilt het niet zo van kastdroog, anders vermoed ik een defect in de sturing van het geheel.
 
A

Anonymous

Gast
  • #8
Hij wordt wel warm op dit programma,maar tijdens het drogen blijft alles klam en er ligt dan ook een klein plasje water op de vloer.Ook de pluizenzeef is dan erg nat. Bij extra droog werkt alles prima.
 
A

Anonymous

Gast
  • #9
Het lijkt erop dat het via deze manier moeilijk is om het probleem te vinden, het kan zijn dat er een verstopping is in het ventilatiesysteem, ------ uw opmerking: tijdens het drogen blijft alles klam en er ligt dan ook een klein plasje water -----, maar het kan ook zijn dat de electronic defect is: ---- uw opmerking: droogt wel op kastdroog plus maar niet op kastdroog gewoon. De was blijft dan heel klam en de machine blijft maar drogen. ---- Maar wat ook een veel voorkomend probleem is , is de bedrading en de thermostaten aan de achterzijde bij het verwarmingselement, deze geven ook in het begin wel rare klachten.

Advies:
1. haal de condensor er eens uit en kijk eens goed met een zaklamp in de rechterkant van de bak, ziet u daar veel stof hangen aan plastic tanden, verwijder dit en knip met een kniptang de bovenste uitsteeksels weg.
2. kijk eens aan de achterzijde naar de bedrading op de thermostaten, is deze zwart geblakerd, zet er dan nieuwe connectors op en vervang evt de thermostaten.
3. controleer de electronic op inbrandpunten, soldeer evt slechte punten opnieuw met een soldeerboutje.
4. maak de binnenkant van de trommel eens goed schoon, een olieachtige weerspiegeling in de kuip geeft een vervuiling aan.

Als dit alles niet tot een beter resultaat leidt, meld het dan even!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu