Bauknecht wasdroger TRKP Symphony warmt niet op

A

Anonymous

Gast
  • #1
Mijn Bauknecht wasdroger Symphony warmt niet op. In de winkel wisten ze mij te vertellen dat een simpele reset van het warmte-element voldoende moest zijn. Hiervoor zou ik de achterkant los moeten schroeven en een rood knopje moeten indrukken.
Zo gezegd, zo gedaan. Achterkant los geschroefd, echter nergens een rood knopje te bekennen.
Weet iemand hoe je zo'n reset moet uitvoeren?
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Hallo Peter, helaas verkeerd voorgelicht, er zit in dit model GEEN resethermostaat, meestal gaat in dit model de thermostaten defect die op het element zitten en de daarbij behorende bedrading. Thermostatenset is los verkrijgbaar, artnr 4812 259 28681 en kosten ongeveer 45 euro. deze zal je naar alle waarschijnlijkheid moeten vervangen.

Succes ermee
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
deze thermostaten zijn beetje standaard defect. doch hebben vaak als oorzaak vervuiling van apparaat. condesor goed schoonmaken/ filters onder kraan houden. helaas ook vaak de circulatieventilator vervuild apparaat moet daarvoor vrijwel helamaal uit elkaar.
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
Niet geheel met je eens, verklaar jij eens hoe het komt dar de bedrading van deze modellen wegbranden, vervuiling van de "nieuwe" modellen maak ik niet meer mee, dit was een probleem bij de oudere modellen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu