Afvoer douche verstopt

Snowski

 • #1
Hallo,

Ik zit met een verstopte afvoer in douche en wastafel. Het water blijft bijna staan in de douche en maakt een klokkend geluid. Ik heb al een plopper geprobeerd en met een veer kom ik niet ver, misschien 40cm. Ik wil de boel ook niet forceren want het is al een oud (huur)huis. Ik las op dit forum dat men een waterstofzuiger kan gebruiken en daar ik in de keuken soms ook last heb van verstoppingen is het misschien beter om zo een alleszuiger aan te kopen. Voor zover ik weet is hier geen ontluchtingspijp aanwezig en zullen de afvoerleidingen waarschijnlijk te smal zijn met veel haakse hoeken dus ik denk dat het hier nooit vlotjes gaat lopen.
Nu indien zo’n waterstof of alleszuiger een goed idee is op welke kenmerken moet ik dan letten? Hoe krachtig moet die zijn? En gaat dit lukken voor die douche afvoer want ik krijg er maar net een veer door?

Alvast bedankt.

649E7921-0E3F-4A57-AE20-43D6DEE42FCA.jpeg
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Henk253

  Vaste Beantwoorder
  • #2
  Als het een huurhuis is bel je verhuurder die dan een ontstoppingsbedrijf belt.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu