marynen wasdroger CMD770RE slaat af

A

Anonymous

Gast
  • #1
Ik heb een marynen wasdroger CMD770RE ik het de voorste viltring vervangen sinsdien slaat hij af terwijl de was nog niet droog is tevens valt regelmatig de stroom uit wat heb fout gedaan.

of wat is er aan de hand
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Wat bedoel je met "valt regelmatig de stroom uit"? Dat de aardlekschakelaar eruit gaat? Of dat de machine geheel stopt? Of?
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Ik wou dat ik u kon helpen, maar hier kan ik echt niets mee, hoe kan ik nu zien wat er gebeurt is ? Als ik u was zou ik alle aansluitingen nog eens nazien en zelf proberen te achterhalen wat er is gebeurt, zoniet zult u een collega moeten bellen die u kan helpen.
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
De aardlek valt dan uit en is 2 van de 3 keer niet meer in te schakelen dan moet de stekker er uit van de wasdroger dan aardlek inschakelen en de stekker er weer in en dan de wasdroger weer inschakelen.
 
A

Anonymous

Gast
  • #5
Witgoedmonteur schreef over een identiek probleem bij een Miele wasdroger:

"Vermoedelijk zijn de pakkingen van de condensor vervuild en sluiten ze niet meer goed af, hierdoor loopt er water naar de ventilator met als gevolg aardsluiting, probeer de pakkingen eens goed schoon te maken , vervang ze evt voor nieuwe. Als de ventilator defect is komt dat vrij duur, maar meestal is de machine zulks nog wel waard."

Omdat de machine het nog wel doet, al is het met moeite, zou ik eens (na eruit halen stekker!) een kijkje nemen of het van binnen niet heel erg nat is, alles goed (voorzichtig) afdrogen (deppen) en (na weer dichtmaken) de machine zonder was op de hoogste droogstand aanzetten en dat dan een paar keer achter elkaar, misschien is het net genoeg om de natte motor of andere delen weer goed te drogen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu