Bh beugel in Zanussi Aquacycle 1400

Mammerlaan

  • #1
Stom stom, ook mij is het overkomen. Een bh beugel in de wasmachine.
Als ik de trommel ronddraai hoor ik dat de beugel er vlak onder zit. Hoe kom ik daar? Door het rubber ervan af te halen kom ik volgens mij niet op de juiste plek. Wie kan mij helpen?
 

Wasmannetje

  • #2
Hallo, iedereen kan helpen, alleen graag pnc 914............./.............
Dan komt alles goed en er staat inmiddels al meerdere malen vermeld hoe je dat 't beste kunt doen, maar wil je nog best helpen hoor.
Prettig weekend
 

Mammerlaan

  • #3
Beetje late reactie, maar ben een weekend weggeweest. Moet nu echt weer wassen, hahaha.

Ik heb de Zanussi Electrolux F1425 uit elkaar gehaald. Waar zit nu het verwarmingselement dat losgehaald moet worden en hoe doe ik dat?
Ik heb al wel ergens een beschrijving gevonden van een ronde dop met twee draadjes erop, maar dat herken ik niet direct en dat gaat ook over een ander type.

Kan iemand mij meer info geven??
 

Mammerlaan

  • #4
Ik was helemaal blij. Ik heb het verwarmingselement gevonden, verwijderd en zag 1 beugel liggen.
Helaas moet er ergens nog 1 zijn, want ik hoor de wasmachine nog aanlopen. Ik heb het idee dat het geluid rechts halverwege of boven vandaan komt (vanaf de voorkant gezien) en deze schuurt echt langs de binnentrommel als deze draait.

Kan ik deze ook op een of andere manier vinden en verwijderen of moet ik toch echt een monteur laten komen (ik ben al zo'n eind en hoop dat ik de klus zelf af kan maken)?
 

Mammerlaan

  • #5
Zanussi Aquacycle 1400 F 1425 / 914791122

Twee BH beugels miste ik. De wasmachine is uit elkaar, het verwarmingselement verwijderd en 1 heb ik eruit kunnen hengelen.
:)
Helaas zit er ergens nog 1 die ik niet kan vinden. :cry: Hij schuurt langs de trommel als deze ronddraait. Het geluid lijkt ergens van de rechterkant te komen (va de voorkant gezien).

Enig idee wat ik nog meer kan proberen?
 

Co de Witgoedman

  • #6
Even met een sterke zaklamp kijken via de voorzijde door de gaatjes van de trommel heen of u hem kunt zien, evt met een dunne haaknaald van plaats veranderen zodat u er wel bij kunt, een andere mogelijkheid is via de slang van de trommel naar de pomp proberen, maar anders zal de trommel uit elkaar moeten.
 

Mammerlaan

  • #7
Ik vrees inderdaad dat er niks anders op zit....
Ik ga er hulp bij halen.

Bedankt voor alle tips! :wink:
 

Co de Witgoedman

  • #8
Succes met de hulp, laat even weten hoe het afloopt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu