Zichtlijnen uitzetten voor woonkamer betegelen

bstonez

  • #1
Beste forumleden,

Aankomend weekend wil ik beginnen met het betegelen van mijn woonkamer. Ik ga hiervoor gebruik maken van 90x90 vloertegels die op een 2 maanden oude nieuwe zandcementvloer geplaatst worden.

Nu ben ik alleen aan het stoeien met je juiste zichtlijnen en hoe ik die het beste uit kan zetten.

Mijn woonkamer is min of meer L vorming waarvan de lange kant ca 11,5m is en de korte kant ca 6,5m. In de korte kant zit een 4m brede glazen pui.

Nu ben ik van plan om een lijn parallel met de pui te trekken en daar doormiddel van de 3,4,5 metode een lijn in de lengte richting van de woonkamer te trekken. Het is namelijk een oud huis en niet alle muren zijn recht. Ik denk daarom dat het het mooiste is dat ik alles haaks op de pui leg. Als ik de lijn in lengte richting van de woonkamer haaks op de pui bepaald heb. Ben ik van plan om iedere keer stroken in de lengte richting van de woonkamer te maken (iedere keer ca 11 meter doorleggen ipv iedere keer een nieuwe rij in de breedte).

Is dit een juiste methode? Ik kan ik bepaalde zaken beter anders aanpakken?

Wederom alvast bedankt!
 

Marcn.88

Vaste Beantwoorder
Moderator
  • #2
proberen om zo uit te komen dat er niet ergens een smal strookje over blijft, dit kost even passen en meten desnoods een rij uitleggen
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu