Zeepresten zeepbakje wasmachine schoonmaken

A

Anonymous

Gast
 • #1
Weet iemand hoe vastgekoekte waspoederresten uit het
zeepbakje verwijderd kunnen worden?
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • A

  Anonymous

  Gast
  • #2
  Hoi Moons,

  Het zeepbakje nooit meer gebruiken en de waspoeder gewoon in de trommel doen in e.v.t. een bolletje. En met een boven lader kan je de poeder gewoon op de trommel gooien.

  Ik hoop dat je er wat aan hebt en veel succes.
   
  A

  Anonymous

  Gast
  • #3
  Allemaal wel leuk wat de vorige reactie betreft, maar wat nu als je nog met een pak waspoeder zit van ca. 3 kg?

  Gewoon het zeepbakje verwijderen uit de automaat. De een gaat er met een lichte ruk uit en de andere moet je iets schuin optillen om hem vervolgens naar je toe te trekken. (zie beschrijving wasautomaat).

  Als die er niet meer is zoek je gewoon even op internet of bel je de fabrikant. Vervolgens gewoon met heet water en afwasborstel onder de kraan afspoelen en klaar is Kees!

  Succes ermee.
   
  A

  Anonymous

  Gast
  • #4
  Was het maar juist wat Marianne schrijft. De zeepresten zitten zo vast dat het wel beton lijkt. Ik hoop meer op een oplosmiddel.

  Groetjes
   
  A

  Anonymous

  Gast
  • #5
  Als je het bakje eruit kunt halen kun je deze ook gewoon in de vaatwasser stoppen. Met Calgonit tabletten, flinke wasbeurt en je houdt geen resten meer over. Alleen een schoon bakje.

  succes
   
  A

  Anonymous

  Gast
  • #6
  Neem witte azijn om zeepresten en kalkaanslag uit douche, bad en wasbakken te verwijderen. Verwarm de azijn en giet het in een spuitflacon. Spuit er douche, bad en wasbakken mee in en laat dit 15 minuten intrekken. Verwijder de aanslag dan met een nylon schuursponsje. Spuit zo nodig nog een keer in.
   
  Status
  Niet open voor verdere reacties.

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu