Zanussi ZTI 6100 weer tot leven?

Max Plantiac

  • #1
Hallo een ieder lezende,

Begin dit jaar had ik op het forum het volgende probleem staan van onze vaatwasser.

Het is niet meer mogelijk om de programmakeuze toets op het bedieningspaneel te gebruiken. Het apparaat staat aan, met op de digitale display het volgende - - -. Wanneer ik op de programmakeuze toets druk krijg ik geen nummer van het wasprogramma. Geen enkele toets op het bedieningspaneel heeft invloed. Elke toets geeft de gewoonlijke piep.

Het vervangen heeft op zich laten wachten, en de afwasborstel had zijn intrede weer gedaan. Kom ik vandaag thuis staat vaatwasser te draaien. Mijn vrouw heeft hem aangezet en na wat strubbelingen eerst een leeg programma gedraaid.

Mijn vraag is hoe kan het dat een vaatwasser die meer dan een half jaar niet draait het ineens weer gaat doen? Heeft het met schoonmaken te maken? Is dit een bekend fenomeen waar ik nog wat aan kan doen?

Wie kan mij hiermee helpen? Alvast bedankt.
De handleiding geeft geen uitkomst.

Zanussi ZTI 6100
PCN 911896022
serno. 02270012
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Het is waarschijnlijk een niet bekend fenomeen gezien het aantal reacties :wink:
Ik zou me er verder niet mee bezig houden en blij zijn dat de afwasborstel in de kast kan blijven.
 

Max Plantiac

  • #3
Bedankt voor je reactie, het blijft voor mij een aparte situatie. Ik hou het in de gaten, en het lijkt normaal te gaan. Ik denk dat ik misschien maar wat vaker met de soda-manier ga schoonmaken. Ik deed ook wel om de zoveel tijd zo'n doosje of plastic flesje. Voor mij betreft kan hier anders wel een slotje op.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu