Whirlpool azc6570 maakt lawaai

Fke1964

  • #1
Goedenmiddag,

Wij hebben een whirlpool azc 6570 welke lawaai maakt nadat hij de andere kant op begint te draaien. Hij doet het niet constant en alleen wanneer hij warm wordt.

Ik heb de rubberblokken waar de motoras in is opgehangen met wat siliconen spray ingespoten ondanks dat ik het idee had dat het daar niet aan kon liggen. Het geluid was daarna een paar dagen weg maar is er nu weer. Vandaag dezelfde truuk uitgehaald maar dat helpt niet meer. Alles schoon gemaakt en de as van de spanrol met een beetje kopervet ingesmeerd. Helaas is het geluid er nog steeds.

Het geluid is als er iets tegen de trommel slaat maar ik kan niets vinden.Machine is ongeveer 4 a 5 jaar oud.
Ik kan alles vervangen maar weet niet wat het is. Iemand een idee?

gr,
Frans
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
Is de aandrijfsnaar nog gaaf ?
 

Fke1964

  • #3
De aandrijfsnaar heb ik een jaar geleden vervangen omdat die gebroken was
 

Techrax

  • #4
Zou de wielen waar de trommel op steunt maar eens checken.
 

Fke1964

  • #5
Oke even een update van mijn probleem met de droger.

Ik heb eerst de wielen waar de trommel op draaid en omdat het niet duur was meteen het lager aan de achterzijde vervangen.
Helaas zonder resultaat. Vervolgens weer een was gedroogd en daarna een enorm kabaal na het keren van draairichting. Komplete machine uit elkaar gehaald om naa schade te zoeken.
Niets helemaal niets te zien. Snaar en spanwiel vervangen. Vervolgens bleek van 1 van de finnen nasst de motor ook nog verrrote splines te hebben. Droger draaid nu weer als een zonnetje. Bleek dus de snaar te zijn.

probleem opgelost
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu