Whirlpool Amazone 1200 programma blijft hangen

Loena

  • #1
Ik heb dit onderwerp eerder gezien maar er was geen antwoord geplaatst. Ik heb echter hetzelfde probleem:

Had een vraag mijn wasmachine Whirlpool Amazone 1200 begint het programma steeds weer opnieuw tijdens een programma knippert het deur open lamje en dan begint hij zijn wasprogramma weer opnieuw.
Bij geen enkel programma komt hij verder dan wassen.
Als je hem op spoelen zet dan blijft hij maar afpompen omdat hij niet verder gaat in het programma.
We horen hem wel vaak klikken.
Weet iemand wat dit is?

servicenr:857061212810
Snr:410409025295

Gr, Loena
 

Loena

  • #2
Ik heb wat verder gezocht op het forum en ik denk dat ik de koolborstels eens moet checken omdat het centrifugeren niet begint. Wie kan mij wat instructies geven hoe ik dit moet doen voor de Amazone 1200?
Ik wil niet te veel los maken.
Alvast bedankt.
Loena
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #3
De koolborstels zitten op de motor onderin de machine, meestal moet de motor er uitgehaald worden om bij de koolborstels te kunnen komen.
 

Loena

  • #4
De koolborstels heb ik eruit kunnen halen zonder de motor er uit te halen dus dat ging vrij gemakkelijk. De reparateur zei echter dat dit niet de oorzaak kon zijn, slijtage was nog te minimaal. Dat klopte wel omdat hij me ook een paar nieuwere liet zien....

Terug in elkaar gezet en de fout bleef hetzelfde. De motor draait wel, water inname en afpompen werkt ook, maar het programma blijft hangen en komt nooit in centrifugeer mode. Ook het lampje van deur open gaat af en toe aan.

Ik denk dus dat het meer in de besturing van het programma zit. Dat wordt me te ingewikkeld and dus op zoek naar een nieuwe.

Gr, Loena
 

Viktorkruml

  • #5
Beste Loena,

Ik heb nog een werkende Whirlpool Amazone. Alleen is het wasmiddelenbakje stuk. Zou ik dit van je over kunnen nemen als je toch een nieuwe maschine gaat kopen? Ik hoor het graag.

Met vriendelijke groet,

Martijn
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #6
Handelen via dit forum is niet toegestaan.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu