Welke kit om naad afkitten kunstof kozijn op houten kantstuk

Martin72

 • #1
Hallo, ik wil de naden afkitten die tussen de houten kantstukken, vensterbanken en m'n kunststof kozijnen zitten. kan dit met een acrylaat kit of moet dit na het schilderen met een siliconen kit gebeuren?
ik heb me laten vertellen dat acrylaat kit niet goed hecht op kunststof en naa verloop van tijd los gaat laten, of moet ik dit eerst met een primer voorbewerken of is er een andere oplossing?
de kantstukken zijn wit gegrond, de verf wil ik zijdeglans wit aflakken met een verf op terpetine basis. de haakse naadjes zijn zeer klein!

heeft iemand een idee hoe dit het beste te doen is?
alvast bedankt!
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Kees de schilder

  Verf- en houtrotherstel adviseur
  • #2
  U kunt in dit geval een acrylaat exterieurkit of een ms-polymeer beglazingskit gebruiken. Deze gebruiken we ook buiten tussen kunststofkozijnen en randafdichtingen waar geen band wordt gebruikt of zit.

  Gebruik geen siliconen kit want dat kunt u niet overschilderen.

  Overtuig u wel van dat de geadviseerde kit ook overschilderbaar is.Bij veel van deze producten staat dit aangegeven op de verpakking.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu