Welk deurbeslag?

Ilya

  • #1
Ik heb voor in de woonkamer een tussendeur op het oog van Cando, type Dublin met glas in lood. Ik zoek me suf naar een passende deurklink, maar kom er niet echt uit. Ik wil een deurklink die enerzijds van goede kwaliteit is, maar ook niet te duur is. Dat betekent overigens niet dat ik niet bereid ben om voor kwaliteit te betalen. Ik heb voorlopig de afbeeldingen bij google bekeken (gezocht op 'deurklink' en 'deurbeslag'), maar daar kom ik maar een paar deurklinken tegen die ik mooi vind.

Uiteindelijk wil ik dezelfde deurklink ook in de overige deuren op de begane grond gebruiken (dus wc, hal en meterkast).

Kan iemand mij adviseren rond merken. Ik kom wel een paar webshops tegen, maar ik kan moeilijk beoordelen of dit een goede prijs/kwaliteit verhouding is. Ook op marktplaats ben ik al wel wat leuks tegen gekomen, maar ook daarbij weet ik niet of het goed is (het lijkt merkloos).
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #2
Helaas, daar is Klusidee niet voor bedoeld.
Merkadviezen houden we ons buiten en wat mooi is is heel persoonlijk.
 

Ilya

  • #3
Ok. Laat ik het dan anders insteken.

Waarbij moet ik bij het zoeken naar kwaliteitsdeurbeslag rekening houden.

Maak het uit of het gewoon van ijzer is, of zijn de messing oid klinken ook beter van kwaliteit.

Zijn de vele keuzes die je hebt puur gebaseerd op de vormgeving (dus kleur etc wat idd persoonlijk is), of ook op de kwaliteit en duurzaamheid (dat als mijn kind er een hele dag aan likt ze niet in het ziekenhuis terecht komt oid).

Zijn er andere verschillen waar ik op zou moeten letten die met de duurzaamheid te maken hebben?
 

Poster

  • #4
Als u kind de hele dag aan deurbeslag gaat likken, blijft er alleen plastic beslag over, het minst gevaarlijk.
Verder is vormgeving en duurzaamheid, gekoppeld aan de verkoopprijs.
Hoe mooier, hoe duurder, alhoewel de bouwmarkten tegenwoordig mooi beslag verkopen tegen een redelijke prijs, maar dat ligt volledig aan u smaak.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu