Wc doorgespoeld met hoofdkraan uit. Nu vult die niet meer.

DanielArcher

 • #1
Was bezig een waterleiding te repareren en had daarvoor het water uit gezet. Iemand in het huis had de wc doorgespeeld, en plotseling kom ik erachter dat de stortbak niet meer vol loopt. Iemand enig idee hoe dat kan zijn gebeurd? Alles werkte prima daarvoor.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Jan

  Algemeen beantwoorder
  Moderator
  • #2
  Fotootje graag
   

  Kees

  Vaste Beantwoorder
  • #3
  Misschien heeft die iemand daarna het stopkraantje op/bij de WC bak dichtgedraaid, in de veronderstelling dat hij/zij het juist opendraaide? Het komt nogal eens voor dat mensen niet zeker weten hoe je iets open en dicht draait.

  Ook mogelijk is dat je zelf een tussenkraan hebt dichtgedraaid. Bij ons zitten in de kelderkast voor elke aftakking (WC, badkamer, keuken etc. allemaal tussenkranen. Als ik een reparatie aan een van de leidingen doe sluit ik alle andere tussenkranen, zodat ik zo min mogelijk leidingen leeg hoef te laten lopen. Het kan dus handig zijn bij jezelf na te gaan wat je allemaal hebt gedaan c.q, afgesloten bij die reparatie. :wink:
   

  Henk253

  Vaste Beantwoorder
  • #4
  de inlaat van de vlotter kan ook verstopt zitten door rommel wat in waterleiding zit of door werkzaam heden los kwam.
  Even de vlotter los draaien en schoon maken.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu