Waterschade plafond

EvDelft

  • #1
Nogmaals een goedenavond,

Toch nog maar een vraagje van deze gediplomeerde klus-leek. :oops:

Toen wij ons huis kochten, zat er aan het plafond in de woonkamer waterschade van de badkamer van de buren. Het lek is inmiddels gedicht maar je blijft van die lelijke gele randen zien. We hebben diezelfde randen ook in de kinderslaapkamer vanwege lekkage.

Hoe krijgen we dat weg? Ik wil - zeker in de woonkamer en de kinderkamer - niet meteen met chloor aan de slag. Maar het staat zo lelijk...

Nou heb ik wel eens gehoord van een bepaald soort spuit die je kan gebruiken (een soort van verfspuit, naar ik meen) die je leegdrukt op de plek des onheils en wat dan een prachtig wit resultaat geeft. Ik weet niet hoe dat heet en of het echt bestaat... Bij de Gamma en Praxis wisten ze in elk geval nergens van. :?:

Alvast bedankt weer voor het antwoord! :prima:
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2

12mark12

  • #3
Zit het herstel van die schade niet in je verzekeringspakket (eigenlijk die van de buren)? Ik zou dat eerst eens nagaan, want ookal werk je het bij, het blijft zichtbaar, maar dan in een witte vlek.
 

Kees de schilder

Verf- en houtrotherstel adviseur
  • #4
Nee. Bovengenoemde firma's hebben wel isoleer verven, maar geen isoleer sprays die ook werkelijk de vlekken isoleren zodat u er later meet latex overheen kunt.

U ziet dan absoluut niets meer van die vlekken.
 

EvDelft

  • #5
Het valt ben ik bang niet onder de verzekering van de buren, want we hebben het huis gekocht met deze waterschade. En die schade is al ruim twee jaar oud (de vorige eigenaar heeft er nooit wat aan gedaan).

@ Kees de Schilder,

we gaan dat zeker proberen, bedankt wederom.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu