Wat voor hout gebruiken ze bij de intra-tuin in hun stands?

P(l)intje

  • #1
Laatst waren we in een intratuin vestiging nabij Rhoon, waar mijn dochter helemaal verliefd werd op de wandjes die men daar gemaakt heeft. Het gaat om white-washed houten wanden, gemaakt van (vuren?) houten strookjes, ongeveer 15 tot 20 centimeter breed en een heel kleine sleuf (1 mm) tussen de delen. Het zijn net schrootjes, maar net even wat strakker.
Nu wilde ik dit namaken, maar kom bij de reguliere bouwmarkten enkel de normale schroten tegen (waarbij het sleufje bijna een centimeter breed is) en wat veel erger is, is de dikte van dat hout. Het gaat maar om een sier- wandbekleding..
Weet iemand hier toevallig wat voor materiaal hier is gebruikt? Is het een normaal product of moet ik het laten maken (geld moet rollen maar het moet niet te gek worden!)
Ik zet overigens een aantal regels vast aan de muur, ook niet te dik maar genoeg om de boel vast te zetten zonder de hele muur te doorzeven.
Misschien dat ik het bij de genoemde winkel kan vragen, maar ik vrees dat ze meer verstand hebben van bloemen en planten :D
 

Mark en 3 meiden

  • #2
Ik denk zelf dat het geen losse schrootjes zijn maar een plaatmateriaal
 

Tiho

  • #3
Google White wash vuren houten wanden. De delen zijn er ook in 7 en 8 mm.

Dhz zaken die dit merk verkopen hebben waarschijnlijk niet alles liggen, maar kunnen het wel voor je bestellen.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #4
Bij een houthandel kunt u alles op maat bestellen en ook op laten frezen zoals u het hebben wilt, vaak nog goedkoper dan kant en klaar bij de bouwmarkt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu